Terveisiä mökiltä!

Minun vanhemmat pitävät Vaarini aikanaan rakennuttamaa kesäpaikkaa Hämeessä. Me tultiin lasten kanssa tänne helteitä pakoon, ja on ollut mahtavaa viettää täällä pidempi pätkä.

Koska suurin osa ajasta on mennyt lasten vahtimiseen, en ole kauheasti ehtinyt edistää mökkitöitä mikä tietty harmittaa. Otettiin isäni kanssa projektiksi laiturin ja saunarakennuksen terassien huoltotyöt. Ne on olleet hoitamattomina aika pitkään ja lopputulos jännittää, teen oman postauksen lopputuloksesta kunhan tänään viimeistellään ne Mr. Vatupassin kanssa.

Lapset rakastaa uimista. Harmillisesti sinilevää on jo nyt tosi paljon ja vain kahtena päivänä ollaan päästy järveen. Hankittiin siksi lapsille kahluualtaita. Lapset on viihtyneet niissä tosi hyvin. Mustikka sai mökkinaapurin tyttärentytöstä itselleen leikkikaverin, ja tytöt ovat leikkineet vesileikkejä yhdessä. Aikuisten pitäisi ottaa mallia lasten nopeasta ystävystymisestä 😍

Huomenna lähdetään kotia kohti. Olisi mahtavaa viettää tänä kesänä mökillä paljon aikaa, mutta yksin lasten kanssa on haasteellista oleilla veden lähellä, kun Röndeä pitää vahtia ihan herkeämättä. Sinä aikana kun sytytän saunaa, on Rönde jo ehtinyt työntää päänsä tai mun puhelimen vesisaaviin. Pitää odotella koska isovanhemmat tai sisarukset olisivat tulossa ja änkeä meidän mölylauma seuraksi 🙈😆

Rentouttavia kesäviikkoja! 😘

Elina / Kotona (mökillä)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s