Laiturin huoltoa

Meidän mökin laituri on saanut olla sijoillaan pitkälti hoitamattomana jo toistakymmentä vuotta. Päätin ottaa projektiksi antaa laiturille pari lisävuotta tekemällä perusteellisen huollon. Tuli aika hyvä vaikka itse sanonkin!

Lähtötilanne (mitään kuvia ei käsitelty):

Aloitin homman isäni kanssa homepesulla, jonka jälkeen laituri kuivui pari vuorokautta +30asteessa ja tuulessa. Sen jälkeen naulasin nousseet naulat paikoilleen ja joistakin paikkaa hioin puuta. Tavoitteenahan ei ole kuin saada helppoutta laiturin siistinä pitoon ja muutama käyttövuosi lisää, joten mitään älytöntä hiomisurakkaa en lähtenyt tekemään.

Sitten käsittelin kaikki puuosat Valtti Terassi öljyllä sävyllä kelonharmaa. Minulla oli öljyämiseen tarkoitettu terassiöljysieni ja sivellin, ja sivellin toimi hommaan kyllä paremmin. Lopputulos on hyvä, ainakin sata kertaa parempi kuin alkuperäinen 👍 Saunan ympärillä olevat terassit jäivät seuraavaan kertaan, kun öljy ja aika loppuivat kesken.

Elina / Kotona (mökillä)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s