Terassielämää

Me ollaan kotioloissa viihdytty lasten kanssa lähinnä ulkona terassilla ja omalla pihalla. Ollaan toki myös tehty retkiä lähimaastoihin ja uimarannoille, mutta ainakin toinen ulkoilu on joka päivä tapahtunut omalla pihalla. Se on ollut kyllä luksusta!

Terassi

Mun unelmien tilanteessa meidän terassi näyttäisi about aina tältä, miltä se näyttää näissä ensimmäisissä kuvissa. Rauhalliselta aikuisten rentoutumispaikalta. Sellaiselta, johon on melkein pakko ottaa lasi kylmää valkoviiniä mukaan ja joka saa heti aikaan sisäisen rauhan. Todellisuuskuvat tulevatkin tässä tämän kappaleen jälkeen. Terassi toimii meillä oikeasti siis lähinnä lasten vesileikkiareenana tai keilaratana tai autojen ralliratana. 😀 Ostin jopa sellaisen ison säilytysastian lasten leluille, mutta sinne ei esim. tuo vesilaitos tai lasten kahluuallas mahdu tietenkään mitenkäänpäin. Ehkä mun on aika hyväksyä, että pari seuraavaa vuotta terassi on kombinaatio omaa rentoutumiskeidastani ja lasten leikkiareenaa.

Meillä on edelleen terassiremppa vähän kesken. Mr. Vatupassi rakentaa itselleen tyypillisesti erittäin pieteetillä meille leveitä portaita terassilta, ja tällä hetkellä on valmiina pohjustukset ja portaiden tukipuut. Pohjatyöt veikin enemmän aikaa, kun kaivoimme metrin syvyydestä japanin tataren juuria. Teen tästä ”prkln kasvista” (kuten meillä tätä kutsutaan) oman postauksen jossain vaiheessa, menee niin tunteisiin koko kasvi etten viitsi spoilata tätä postausta sillä valitusvirrellä 😀 Pohjatöissä kasvikaivuun jälkeen tehtiin routaeristykset finnfoamilla ja laatat pitämään terassiportaiden pohjustukset suorassa. Otan sitten kuvia kun projekti on valmis, toivottavasti jo aika pian!

❤ Elina / Kotona

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s