Valmisjuustokakusta suklainen ryhmähau-kakku 4-vuotiaalle

Muutama päivä sitten koitti kauan odotettu päivä, kun meidän Mustikka täytti 4-vuotta. Kuinka vain neljässä vuodessa hänestä on voinut kasvaa auttavainen, empaattinen, herkkä ja mielikuvituksellinen pieni tyttö. 💞

Mustikan luotto minun kokkaustaitoihin on ilmeisesti lähes loppumaton, koska hän pyysi synttäripäiväksi suklaa-ryhmähau-kakkua. Olimme olleet juuri viikonlopun remppahommissa toisessa kaupungissa, ja ehdin kauppaan vasta illalla yhdeksältä etsimään kakun aineita. Kaupassa väsymys voitti, ja innostuin kokeilemaan tällaista valmiskakku-hack-ratkaisua! Uskallan väittää, että suoritus oli tilanteeseen nähden 10+. 👌

Piti hieman soveltaa, kun kaupassa ei ollut valmiina suklaakakkua. Ostin minttukaramellijuustokakun, Valion uutuutta suklaakermaa (johon vatkasin joukkoon hyppysellisen vaniljakreemiä joukkoon), koristeiksi erilaisia suklaakarkkeja ja nappasin lasten leluista teemaan sopivat pesun kautta koristeeksi. Kahdeksan minuuttia meni koko hommaan aikaa. Sankari oli aamulla kyllä täydellisen onnellinen kakustaan eli täydestä meni! Lisäksi suklaan ja juustokakun yhdistelmä oli todella hyvä. 👌

Ryhmähaukakku, suklaakerma, valmiskakku

Kiireinen äiti se keinot keksii! 🐦 Kivaa viikkoa 💞

❤ Elina / Kotona

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s