Fleimion Käpy hylly ruokahuoneeseen

Meidän ruokahuoneen seinä kaipasi hyllyä, ja äitini toi meille Fleimion Käpy-hyllyn. Pohdin pitkään onko tämä oikea hylly meille, mutta sitten vain päätin, että ehkä tämä on juuri se oikea. Onko kyseinen ajatuksenjuoksu kenellekään tuttu? (; Innostuin istuttamaan vaihtelun vuoksi tämän hyllyn kasvit Riihimäen lasipurkkeihin, ja se on itseasiassa osoittautunut tosi toimivaksi ja tykkään myös vähän rosoisemmasta ulkoasusta.

Käpy Hylly Fleimio Käpy-hylly
Fleimio Käpy Hylly Käpy-hylly

Lapset tykkäävät, kun Käpy hyllyssä on paljon pikkuhyllyjä. Ovat nimenneet ne itsensä mukaan sen perusteella, kenen meistä lahjaksi saama Toikan lintu hyllyllä on tai kenen päiväkotikuva. ”Tuo on Mustikan hylly!” ”Tuo on Rönden hylly!” jne. Lapset. ❤ Joukossa on myös yksi itsetehty (Mustikka asialla 2-vuotiaana) lintu, siellä muiden lintujen seassa muina tipuina 🐦

Fleimio Käpy-Hylly Käpy Hylly Toikan linnut

Elina /Kotona

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s